ARCIMS25

بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور - ارومیه

درباره ما

بیست و پنجمین کنگره ی ملی و یازدهمین کنگره ی بین المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در شهریور ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
هدف ما به عنوان میزبان این دوره از کنگره، به اشتراک گذاشتن یافته های محققان و ‌پژوهشگران عرصه علوم پزشکی و کمک به اعتلای سطح علمی دانشجویان می باشد. همچنین امیدواریم با ترغیب حضور اساتید و دانشجویان از سایر کشورها، بتوانیم محفلی مناسب جهت تبادل به روزترین اطلاعات برپا کنیم.
محورهای اصلی کنگره نیز براساس موضوعات کلیدی حال حاضر در حوزه علوم پزشکی انتخاب شده است تا بتواند پاسخگوی علاقه مندان به علوم امروز و فردا باشد.
امید است که بتوانیم با برگزاری هر چه بهتر این کنگره، قدمی در مسیر ارتقای سطح توانایی های دانشجویان عزیز برداریم. بی صبرانه منتظر حضور شما دانشجویان عزیز در بیست و‌ پنجمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور هستیم.

تیم اجرایی ما

خلاق چون شما

نیاز به کمک دارید؟ تماس با ما

بازخورد

نظر شما چی هست؟ بر روی ستاره های مورد نظرتون کلیک کنید.

• Review rating
میانگین نمرات

دیدگاه ها (0)

تاکنون دیدگاهی منتشر نشده است. شما اولین نفر باشید!

ارسال یک دیدگاه